Home Auto (schakel) Auto (automaat) Motor Bromfiets Aanhangwagen Spoedopleidingen  Theorieopleidingen 

Maak snel een afspraak en bel:

0168-462441

Rijles Oudenbosch


Zoek jij een goede rijschool in Oudenbosch? Rijschool Peek is actief in West Brabant en met name ook in Oudenbosch. Als jij op zoek bent naar een betaalbare rijschool in Oudenbosch waar je snel jouw rijbewijs haalt ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij bieden deskundige begeleiding aan van een goed opgeleide en geduldige instructeur. Zo weet je zeker dat je rijlessen volgt bij een rijschool in Oudenbosch met een professionele instelling.


Waarom Rijschool Peek in Oudenbosch?


Rijschool Peek is ruim 27 jaar een begrip in Oudenbosch en omgeving! Oud en vertrouwd dus, maar ook jong en modern daar wij wel met de tijd meegaan en moderne technieken ons aanspreken.

Wij leiden jou op tot een goede bestuurder, zodat jij veilig en verantwoord kan rijden! Je lest bij ons in principe altijd in dezelfde auto, namelijk in een moderne Opel Corsa. De lessen worden snel en eenvoudig ingepland, uiteraard op momenten dat het jou uitkomt. Onze rijschool in Oudenbosch past zich aan op basis van jouw wensen.


We hebben diverse lespakketten!


Onze instructeurs kijken samen met jou welk lespakket het beste bij jou past! Een klassikale theoriecursus, een tussentijdse toets, examentrainingen of een spoedcursus, dit is allemaal bij ons mogelijk! Je kunt ook kiezen voor een ander pakket van onze rijschool bijv. zonder theoriecursus of zonder tussentijdse toets. Bijna alles is bij ons mogelijk!


Meld je nu aan bij ons!


Je kunt bij ons een vrijblijvende proefles doen van 2 uur (Try The Car) voor slechts € 79.= waarbij we een aardige inschatting kunnen doen binnen hoeveel tijd je het rijbewijs kan behalen.  

Wil jij lessen bij Rijschool Peek in Oudenbosch? Neem dan contact met ons op!

Het is ook mogelijk om een een gratis informatiegesprek bij ons te doen, of we komen bij jou langs als je dat liever wilt.

Telefonisch zijn wij te bereiken op 0168-462441. Wij helpen jou heel graag snel aan jouw rijbewijs.

Aanmelden Try The Car Pakketten Prijslijst 2 to Drive Contact

* = verplicht veld

Kies onderwerp:

Vragen of opmerkingen:

Meld je nu aan:

Ja, ik wil starten bij Rijschool Peek

Laat jouw gegevens achter en we nemen contact met je op!